Not known Facts About su kaçağı tespiti

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Su kaçağının tespit edilmesi ve onarılması için teknolojik ekipman ve uzmanlık gereklidir. Bu nedenle, su kaçaklarıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Acil Tesisatçı Ustası olarak bize ulaşabilirsiniz.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Bu sorun binanın doğal afet olan depreme dayanıklılığını azaltacaktır. Hayatı ve mal kaybına uğramamak için bina içindeki su akıntıları olabildiğince hızlı bir şekilde tespit edilmeli su kaçağı tespit ve onarımı yapılmalıdır.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise sizing hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

su kaçağı tespiti Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya conta sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi gerekir. Bu konuda da deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale getirir.

Uzun süre kullanılabilirlik süreleri – yeniden şarj edilmeye gerek yoktur – yüksek performanslı şarj edilebilir pil teknolojisi sayesinde

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer su tesisatçısı kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir su kaçağı tespit süre beklemelisiniz. Alt katın su tesisatçısı tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page